AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et çiğnemek

Kahve falında çiğ et çiğnemek

Kahve falında çiğ et çiğnemek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et çiğnemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında çiğ et çiğnemek çok kötü durumlara düşeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü eti çiğnemek çok mutlu olacağına, sevineceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan eti çiğnemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yılan eti çiğnemek ters giden olayların düzeleceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kalp kırıklığı olacağına yorulur.

Kahve falında sırt çiğnemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara çiğnemek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında çamur çiğnemek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir