AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eti çiğnemek

Kahve falında ölü eti çiğnemek

Kahve falında ölü eti çiğnemek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hayatını yoluna koymaya, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hainlik yapacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, Allah’a dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü eti çiğnemek gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Kahve falında ölü eti çiğnemek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında insan eti çiğnemek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ et çiğnemek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tütün çiğnemek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para çiğnemek daha fazla gelire kavuşacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ot çiğnemek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Kahve falında sigara çiğnemek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir