AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz beşik görmek

Kahve falında beyaz beşik görmek

Kahve falında beyaz beşik görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz beşik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz beşik görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç beşik görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında beşik yapmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında tahta beşik görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında beşik kertmesi görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, azap çektiğine alamet eder.

Kahve falında bebek beşiği görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı beşik görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir