AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir baston görmek

Kahve falında demir baston görmek

Kahve falında demir baston görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, zor durumda bırakacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, isteklerini yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında demir baston gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında demir baston görmek şansının artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında baston kaybetmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Kahve falında baston görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bastonla birini dövmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında tahta baston görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir