AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, endişelerin son bulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, üzüntülerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bastonlu kadın görmek verilen emeğin boşa gideceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baston kırıldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bastonu kaybetmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baston tutmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini bastonla görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonunu kaybetmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir