AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde baston görmek

Kahve falında ölünün elinde baston görmek

Kahve falında ölünün elinde baston görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, maddi sorunlarının artacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde baston gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek istenmeyen bir yolculuğa, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde baston görmek bahtının açık olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında elinde baston görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden baston almak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bastonunu kaybetmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bastonla yürümek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini bastonla görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir