AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, zamandan da kar edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek kariyer planının altüst olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bastonlu adam görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında birini bastonla görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın baston görmek işinden çıkarılacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden baston almak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonlu kadın görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir