AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir atmak

Kahve falında demir atmak

Kahve falında demir atmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir atmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında denize demir atmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında demir atmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide demir atmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında demir para atmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklıklı kapı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük demir kapı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında demir işlemek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir kapı yapmak karısının çok mutlu olacağına, dedikoduya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir