AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize demir atmak

Kahve falında denize demir atmak

Kahve falında denize demir atmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında denize demir atmak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında denize demir atmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir atmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide demir atmak sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında demir para atmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizden demir para toplamak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde demir görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında denize çiçek atmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında denize çöp atmak gelirinin de artmayacağına, sırların ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir