AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide demir atmak

Kahve falında gemide demir atmak

Kahve falında gemide demir atmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide demir atmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Kahve falında gemide demir atmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Kahve falında demir atmış gemi görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında demir gemi görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden gemi görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir para atmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize demir atmak ailesindeki huzurun bozulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında demir atmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında demirden diş görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir