AnaSayfa / Genel / Kahve falında demet gül görmek

Kahve falında demet gül görmek

Kahve falında demet gül görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demet gül gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek borçlarını bitireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bi demet gül almak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında demet beyaz gül görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Kahve falında gül demeti görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir demet gül görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demet gül görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir