AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet beyaz gül görmek

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Kahve falında bir demet beyaz gül gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gül demeti görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demet beyaz gül görmek kendisine ev alacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında gül demeti görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında demet gül görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında gül demeti almak ileri gideceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir