AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül demeti görmek

Kahve falında gül demeti görmek

Kahve falında gül demeti görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gül demeti gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri almanızda fayda var.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet gül görmek art niyetli kişilere uyacağına, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Kahve falında bir demet gül almak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir demet kırmızı gül almak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gül demeti almak yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi demet gül almak can bulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir