AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi demet gül almak

Kahve falında bi demet gül almak

Kahve falında bi demet gül almak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bi demet gül almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül demeti görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında bir demet gül almak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında demet gül görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül demeti görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet gül görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir