AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet gül görmek

Kahve falında bir demet gül görmek

Kahve falında bir demet gül görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet gül gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında bir demet gül almak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında bi demet gül almak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir demet pembe gül görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, problemlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak sorunların teker teker aşılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül demeti görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir demet kırmızı gül almak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir