AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet kırmızı gül gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül demeti görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet kırmızı gül almak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gül demeti almak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gül demeti görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir