AnaSayfa / Genel / Kahve falında demet beyaz gül görmek

Kahve falında demet beyaz gül görmek

Kahve falında demet beyaz gül görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında demet beyaz gül gördüyseniz:

  • Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında demet beyaz gül görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gül demeti görmek bereketli işler yapacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bi demet gül almak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet gül almak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül demeti almak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kimden akıl soracağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir