AnaSayfa / Genel / Kahve falında emniyet amiri görmek

Kahve falında emniyet amiri görmek

Kahve falında emniyet amiri görmek kişinin rahat nefes alacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, gözyaşlarının dineceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında emniyet amiri gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek hayata küseceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında emniyet amiri olmak acılarını dindireceğine, çok eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında emniyet amiri görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet binası görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında emniyet müdürü olduğunu görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir