AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik siyah çorap görmek

Kahve falında delik siyah çorap görmek

Kahve falında delik siyah çorap görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında delik siyah çorap gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Kahve falında siyah delik çorap görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında delik siyah çorap görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek gelirinin garanti olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ucu delik çorap görmek sarsılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında delik çorap giymek ağzının tadının bozulacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorapları delik görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayata daha sıkı tutunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir