AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında delik çorap giymek yıpranacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik çorap görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorap delik görmek zor bir duruma düşüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında çorapları delik görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çoraplarının delik olduğunu görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delikli çorap görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir