AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında çorabın delik olduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında parmağı delik çorap görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah delik çorap görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında delik çorap giymek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında delik çorap görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek toplum için faydalı işler yapacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapları delik görmek başa iş açacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir