AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah delik çorap görmek

Kahve falında siyah delik çorap görmek

Kahve falında siyah delik çorap görmek hem dua alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah delik çorap gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında delik siyah çorap görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah delik çorap görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ucu delik çorap görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorapları delik görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayır getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında delik çorap giymek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir