AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapları delik görmek

Kahve falında çorapları delik görmek

Kahve falında çorapları delik görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında çorapları delik gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında delik siyah çorap görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağı delik çorap görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorabı delik görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında ucu delik çorap görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında delik çorap görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında delikli çorap görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir