AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik pantolon giymek

Kahve falında delik pantolon giymek

Kahve falında delik pantolon giymek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik pantolon giymek gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Kahve falında delik pantolon giymek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonu delik görmek hastalıkların şifa bulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulur.

Kahve falında delik pantolon görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Kahve falında delikli elbise giymek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında delik çorap giymek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında delik ayakkabı giymek geri planda kalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek hasret çekenlerin buluşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir