AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik ayakkabı giymek

Kahve falında delik ayakkabı giymek

Kahve falında delik ayakkabı giymek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sevilen birinin geleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında delik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında altı delik ayakkabı giymek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında delik ayakkabı giymek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında delikli ayakkabı görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik ayakkabı görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir