AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonu delik görmek

Kahve falında pantolonu delik görmek

Kahve falında pantolonu delik görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hayallerine kavuşacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında pantolonu delik gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında delik pantolon görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolonu delik görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik pantolon giymek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında delik kaşık görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliği temizlemek sorumlu tutacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir