AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik çorap giydiğini görmek

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında delik çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında delik çorap giymek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik çorap giydiğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çorapları delik görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında delik çorap görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorapta delik görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah delik çorap görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çorabı delik görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir