AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik pantolon görmek

Kahve falında delik pantolon görmek

Kahve falında delik pantolon görmek planlarının gerçekleşeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Kahve falında delik pantolon gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında delik pantolon görmek nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında pantolonu delik görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında delik pantolon giymek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik delmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında delik görmek afiyette olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında delik kaşık görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta delik görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kulak deliği görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, terfi alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir