AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik mezar görmek

Kahve falında delik mezar görmek

Kahve falında delik mezar görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik mezar gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında mezarda delik görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, hayır işleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında delik mezar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda delik görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek çaresizleşeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında delik leğen görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir