AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda delik görmek

Kahve falında mezarda delik görmek

Kahve falında mezarda delik görmek verilen emeğin boşa gideceğine, ferahlayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda delik gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında delik mezar görmek kısmetsizlik yaşayacağına, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarda delik görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında delik cam görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında delik çaydanlık görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin ortasında delik görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yerde delik görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir