AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının altını delik görmek

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının altını delik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabının altını delik görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı delik görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik ayakkabı giymek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işarettir.

Kahve falında altı delik ayakkabı görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ucu delik ayakkabı görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında delik ayakkabı görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının delik olduğunu görmek umutlarının söneceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı delik görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir