AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında mezarın delik olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında mezarda delik görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın delik olduğunu görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret eder.

Kahve falında delik mezar görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnu delik görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında delik duvar görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir