AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda delik görmek

Kahve falında kapıda delik görmek

Kahve falında kapıda delik görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, amacına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında kapıda delik gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak mülkiyetinin de artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında delik kapı görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kapı deliği görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda delik görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında bacakta delik görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare deliğini kapatmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında delik demir para görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yılanı deliğinden çıkarmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir