AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek tamamen içine kapanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kafasının boşalacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kara delik gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde kara delik görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde delik görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında kara delik görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kara delik görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünü kara görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek yeni bir ev alınacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğine görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir