AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik leğen görmek

Kahve falında delik leğen görmek

Kahve falında delik leğen görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında delik leğen gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında delik leğen görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine inanılır.

Kahve falında plastik leğen görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir leğen hamur görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu leğen görmek huzursuzluk yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bakır leğen görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende yıkanmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık leğen görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir