AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik kapı görmek

Kahve falında delik kapı görmek

Kahve falında delik kapı görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delik kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında delik kapı görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı deliği görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda delik görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde delik görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında ortası delik para görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işarettir.

Kahve falında karnını delik görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında iki göbek deliği görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir