AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde delik görmek

Kahve falında yerde delik görmek

Kahve falında yerde delik görmek işlerinin de rast gideceğine, ticarete adım atacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında yerde delik gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Kahve falında yerde delik görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında delik kaşık görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında delik terlik görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında soba deliği görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik çizme görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında denizde kara delik görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir