AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki göbek deliği görmek

Kahve falında iki göbek deliği görmek

Kahve falında iki göbek deliği görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında iki göbek deliği gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine inanılır.

Kahve falında iki göbek deliği görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, harcama gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında göbek deliği görmek çok üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek hayattan yana keyif bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir