AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını delik görmek

Kahve falında karnını delik görmek

Kahve falında karnını delik görmek kime gideceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, hastalıkların sona ereceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, rızkın genişleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnını delik gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında karnın delik olduğunu görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnını delik görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, karalar bağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının delik olduğunu görmek belaya ve derde düşeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında delik görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik altın görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, nefsine uyacağına delalettir.

Kahve falında mezarda delik görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yanakta delik görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir