AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı deliği görmek

Kahve falında kapı deliği görmek

Kahve falında kapı deliği görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı deliği gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kapıda delik görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kime gideceğine alamet eder.

Kahve falında kapı deliğinden bakmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında delik kapı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına tabir olunur.

Kahve falında kapı deliği görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delikli altın görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında delik görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir delik görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik duvar görmek duygularının karşılık göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir