AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik çanta görmek

Kahve falında delik çanta görmek

Kahve falında delik çanta görmek doğru kararların alınacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik çanta gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında delik çanta görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında delik kapatmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek kötü yola sapmayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında delik cep görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanağını delik görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delikli çorap görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliği görmek sıkıntılarını aşacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir