AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik kapatmak

Kahve falında delik kapatmak

Kahve falında delik kapatmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, merdiven atlayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında delik kapatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Kahve falında bir deliği kapatmak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında delik kapatmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare deliğini kapatmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbi delik görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik kova görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karnını delik görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir