AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikten çıkan yılan görmek

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek sahip olduğu nimetin artacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında delikten çıkan yılan gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Kahve falında yılanın deliğinden çıktığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın deliğine girdiğini görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın delikten çıktığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında delikten çıkan yılan görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan deliği görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, itibarının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan deliğini kapatmak helal kazanca sahip olunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı deliğinde görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kısmetinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir