AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında tuvalet deliğinde ekmek görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sevindirici şeyler duymaya delalet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde yılan görmek saygınlığını yitireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde fare görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek hidayete ermeyi de başaracağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğine el sokmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir