AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanağını delik görmek

Kahve falında yanağını delik görmek

Kahve falında yanağını delik görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Kahve falında yanağını delik gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yanakta delik görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, umutlarının söneceğine işarettir.

Kahve falında yanağını delik görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yanağından öpmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı yanaklı bebek görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanağını sıkmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yanak almak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanaktan öpüşmek hatalı yollara gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yanakta öpmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir