AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek deliği görmek

Kahve falında göbek deliği görmek

Kahve falında göbek deliği görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, öz güven kazanacağına yorulur.

Kahve falında göbek deliği gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek deliği görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane göbek deliği görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinin açıldığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Kahve falında göbek deliğini görmek huzur bulacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir