AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan öpmek

Kahve falında burundan öpmek

Kahve falında burundan öpmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burundan öpmek gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Kahve falında burundan öpmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında burunda siyah nokta görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kopmuş burun görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun oynamak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun spreyi görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında burun kırıldığını görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında burun kiri görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir