AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun tıkanıklığı görmek

Kahve falında burun tıkanıklığı görmek

Kahve falında burun tıkanıklığı görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerin rast gideceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bekar ise evleneceğine işarettir.

Kahve falında burun tıkanıklığı gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında burun tıkanıklığı görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet tıkanıklığını açmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burun çirkin görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına tabir olunur.

Kahve falında burun estetiği yaptırmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Kahve falında burun ucu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında burun uzaması görmek hem hayatının kurtulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük burun görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında uzun burun görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir