AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan nefes almak

Kahve falında burundan nefes almak

Kahve falında burundan nefes almak bolluk ve bereket geçireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, zamanla daha çok para elde edeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında burundan nefes almak gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında burundan nefes alamamak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan nefes almak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında suda nefes tutmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda nefes alabilmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında derin nefes almak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nefesi kokmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında nefes almak para yatıracağına ve zarar edeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir