AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın delindiğini görmek

Kahve falında dağın delindiğini görmek

Kahve falında dağın delindiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, iyi huylar edineceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağın delindiğini gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Kahve falında dağın delindiğini görmek ticaretinin de bozulmayacağına, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli birisiyle evlenmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının delindiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kendini delirmiş görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin deli olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deli gömleği giymek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı delirmiş görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında deliren görmek borca batacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir